BB Glow

BB Glow

Heb jij last van oneffenheden, grove poriën, (oude) littekens of rode en onrustige vlekjes? Of misschien wil je wel graag van de donkere kringen onder je ogen af?

In deze gevallen is BB Glow perfect voor jou!

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd, ZONDER gebruik te maken van pigmenten. Het geeft een lichte tot matige dekking om vlekjes, ouderdomsvlekjes, pigment, donkere kringen of roodheid te verbergen. Je huid gaat stralen en je krijgt een egale huidskleur.

Je combineert de voordelen van een Microneedling behandeling met speciale pigment serums. De behandeling zorgt voor een direct optisch natuurlijk egaler gezicht. Met een nanonaaldje worden er minuscuul kleine gaatjes in de huid gemaakt en een speciaal foundation serum (vergelijkbaar met een BB cream) wordt aansluitend op het huidtype aangebracht.

BB Glow

Behandeling

BB Glow

Behandeling

BB GLow heeft een positief effect op

Herhalen = verlengen

De resultaten van een microneedling behandeling met BB Glow serum zijn direct zichtbaar na de eerste behandeling!

Vaak zie je dat een BB Glow behandeling het mooiste effect behaald in kuur verband. Na deze kuur is het raadzaam elk half jaar deze BB Glow behandeling te herhalen. Zo blijft het effect optimaal.

Kuur:

Vaak zie je dat een BB Glow behandeling het mooiste effect behaalt in kuur verband.

Je komt dan 3 x binnen 2-3 maanden.

1 x behandeling: direct zichtbaar resultaat en geschikt voor de normale huid die een flinke oppepper en Glow kan gebruiken.

3 x behandelen: langdurig resultaat (4+ maand) een Glow en een intensief resultaat in huidverbetering. Geschikt voor de beschadigde/ oneffen of rode huid.

Na deze kuur is het raadzaam elk half jaar deze BB Glow behandeling herhalen. Zo blijft het effect optimaal.

Hoelang je Glow effect blijft is in het bijzonder afhankelijk van de huidstructuur- en type.

De behandeling

Nazorg BB Glow

Gedurende 48 tot 72 uur geen make-up gebruiken. Vermijd het liefst zo lang mogelijk water in je gezicht, dit voor de langere houdbaarheid van uw behandeling. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn lichte roodheid eerste 2-3 uren bij gevoelige huid. Een voedende hydraterende crème gebruiken

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan (na 2 dagen) een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna en neem geen hele hete douche. Wij adviseren tot twee weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken.

Wanneer mag je niet behandeld worden?

Prijs