By Bazz

Over ByBazz

De ByBazz woonaccessoires worden gemaakt op Bali en in Marrakesh. ByBazz heeft een voorliefde voor handgemaakte producten. De meeste artikelen van ByBazz zijn handgemaakt en/of handgeweven. ‘Handmade’ items hebben meer ziel, zijn authentiek en hebben een energie van “passie’ om zich heen. Van nagenoeg alle items is de handwerker iemand die we persoonlijk kennen en waarvan we weten dat hij of zij het vak met plezier uitoefent. Ook dat vinden wij een belangrijke factor alsmede dat het zo veel mogelijk duurzaam gemaakt wordt.

De filosofie van ByBazz is dat de woonaccessoires die we inkopen goed voor iedereen moet zijn, win/win. Daarom noemen we onze producten ook ‘Happy Stuff’.

Deze heerlijke geurblokjes kun je op verschillende manieren gebruiken.

Voor in huis, bv in de linnenkast (op schaaltje, kan vlekken geven op materialen)
Laten smelten in een schaaltje op de verwarming
Als poeder in de stofzuigerzak
In de auto (in een schaaltje onder de stoel. Let op! het smelt in de zomer)

De geur blijft wel tot één jaar actief als je het amber geurblokje volgens onderstaande aanwijzingen gebruikt:

Voor optimaal en langdurig gebruik kun je het amberblokje het beste eerst als geurblokje gebruiken. Als de geur afneemt kun je er iets van afschrapen zodat het weer gaat geuren.

Het schaafsel kan worden gebruikt voor in de stofzuigerzak of in een geurbrander. Een paar keer per dag even aanzetten is voldoende om de geur te verspreiden.

De geurblokjes en de verschillende schaaltjes zijn verkrijgbaar bij ons in de salon