Henna Brows

Henna Brows

Behandeling

Henna brows

Je wilt wel mooie wenkbrauwen, maar je wilt er niet elke dag veel tijd mee kwijt zijn!
Dan is het verven van je wenkbrauwen met henna een aanrader. Het grote voordeel van henna is dat je hiermee niet alleen de wenkbrauwhaartjes, maar ook de huid verft. Daardoor lijken je wenkbrauwen nog voller. Je hebt gedurende 2 tot 5 weken geen wenkbrauwmake-up nodig, zoals een wenkbrauwpotlood of -poeder.

Henna is een natuurlijk product en leidt hierdoor minder snel tot allergische reacties. Het verschil tussen chemische verf en hennaverf, is dat chemische verf als het ware in het haar trekt en het helemaal bedekt. Henna legt enkel een beschermend en gekleurd laagje over je wenkbrauwhaartjes. Voor het aanmaken van de hennaverf heb je alleen maar water nodig. Henna brows kunnen daarom een ideale oplossing zijn voor wie allergisch is voor chemische wenkbrauwverf.

Sommige dames twijfelen als we het hebben over henna brows, omdat ze bang zijn voor een lange inwerktijd en een rode gloed over hun wenkbrauwen.

Henna Brows

Behandeling

Dat zijn namelijk twee effecten die voorkomen bij hennaschilderingen als lichaamsversiering. Bij henna brows is daar echter geen sprake van. De hennaverf voor wenkbrauwen hoeft maar 15 tot 20 minuten in te trekken. Aan het product zijn pigmenten toegevoegd, die voorkomen dat je wenkbrauwen een rode gloed krijgen. Je kunt met henna prachtige blonde, bruine en zwarte tinten bekomen. Je bereikt met henna brows een heel natuurlijk effect.

Het varieert per persoon hoelang de Henna verf blijft zitten, dit is ook afhankelijk van het reinigen. Maar het kan tot 14 dagen op de huid blijven en tot 5 weken op de wenkbrauwhaartjes. Dit hangt af van je huid en hoeveel haartjes je hebt (hoe meer haar of hoe voller de wenkbrauw hoe langer de henna blijft zitten). Bij een vette huid blijft de Henna minder lang zitten.

Vóór de start van de behandeling zal eerst goed gekeken worden naar het model van uw wenkbrauwen. Samen kijken we naar wat het mooist bij uw gezicht past. Dan zal uw gezicht gereinigd worden en gaan we de henna op uw haartjes plaatsen. De henna moet tussen de 20 en 25 min inwerken.
Na de inwerktijd wordt het product van de haartjes verwijderd en heeft u prachtige, gekleurde wenkbrauwen die tot 5 weken blijven zitten.

Voordelen

Nazorg