Ontspanning/ Hotstone massages

Klassieke

ontspanningsmassage

Klassieke ontspanningsmassage

Met heerlijke olies, afgestemd op jouw gemoedstoestand, zorgen we met onze speciale massage technieken voor een complete ontspanning voor lichaam en geest. De geur en geluid beleving, i.c.m. de ontspannende massage, zorgt ervoor dat je herboren wordt en je weer ontspannen, relaxed en happy voelt.

Ontspanningsmassage 25 min

Ontspanningsmassage 60 min

Hotstonemassages

Hotstone massage is een intense, diep werkende massagevorm die voor een heerlijk weldadig gevoel zorgt. De warmte van de stenen en de massagetechnieken stimuleren de bloedsomloop. Hotstone massage is dan ook uitermate geschikt voor mensen die last hebben van spanningen en spierproblemen. Vanwege de betere doorbloeding worden ook afvalstoffen effectiever afgevoerd. Verder hebben hotstone massages ook een kalmerend effect op het zenuwstelsel.

Bij Hotstone massage wordt er gebruik gemaakt van basalt stenen, deze stenen houden warmte langer vast en geeft deze op een natuurlijke manier door. Ze zijn afkomstig uit Amerika en zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen, waarna ze eeuwenlang in rivierbedding hebben gelegen en waardoor ze een mooie ronde gladde vorm hebben gekregen.

Hotstonemassage 30 min

Hotstonemassage 60 min

Hotstone

massages

Effecten van de hotstone massage:

Wanneer geen hotstone massage toepassen