Over ons

Visie en Missie So, BeYoutiful

Bij So,BeYoutiful staat de klant altijd centraal. Voor ons is iedere klant uniek met zijn of haar persoonlijke wensen. Welke behandeling je ook kiest, ons doel is dat je met een uitgerust en zelfverzekerd gevoel de salon weer verlaat.

Ons motto is dan ook niet voor niks ‘Feel it from the inside, show it on the outside’

Gun jezelf een heerlijk moment van ontspanning, persoonlijke aandacht en gezelligheid.
Je bent het waard en je verdiend het.

Be YOU!!

Je bent mooi zoals je bent.

18 jaar geleden ben ik vanuit een passie voor nagels de opleiding allround nagelstyliste gaan volgen. Al snel bleek dat ik echt feeling voor het vak had. Na het afronden van de opleiding, ben ik bij mijn ouders thuis begonnen met mijn eigen nagelstudio, voor sommigen beter bekend als Nagelstudio Chantal.

Vanaf het begin gelijk een succes, wat zich na al die jaren alleen maar heeft uitgebreid.

Tijdens de jaren stond mijn ontwikkeling niet stil. Ik heb diploma’s voor het lesgeven behaald en een groothandel in nagelproducten gehad. Ook mijn klantenbestand bleef maar groeien en ik kwam op het punt om uit te gaan breiden. Hiermee veranderde ook de naam naar So,BeYoutiful.

Inmiddels ben ik uitgegroeid naar een team met 3 dames en is het aanbod van behandelingen uitgebreid. Daar waar het allemaal met nagels begon, is So,BeYoutiful nu een succesvolle salon met meerdere beauty behandelingen onder 1 dak.

Na ruim 18 jaar is de passie voor het nagelvak en voor de salon alleen maar groter geworden. Vanuit die passie behandel ik mijn klanten met heel veel liefde, zorg en aandacht. Ik ben dankbaar voor iedere klant die mijn salon bezoekt en bezocht heeft en ik hoop dat ik dit gevoel nog lang mag delen met eenieder van jullie.

Wees welkom bij So,BeYoutiful.

Chantal Bruinink

Eigenaresse en allround nagelstyiste.

Mijn naam is Myrna Saba.

Sinds 2020 ben ik werkzaam als allround nagelstyliste en schoonheidsspecialiste bij So,BeYoutiful.

Naast het zetten van nagels en het uitvoeren van de BB Glow gezichtsbehandelingen, ben ik gespecialiseerd in het epileren met draad en zetten van henna brows.

Van jongs af aan heb ik al een passie voor het schoonheidsvak en het was dan ook geen verrassing dat ik de opleiding schoonheidsspecialiste ging volgen. Daarnaast heb ik verschillende stages gelopen bij beautysalons, waar ik in aanraking kwam met het nagel vak en inmiddels werk ik al ruim 6 jaar als nagelstyliste.

Bij So,BeYoutiful krijg ik de kans om mijn kennis op het gebied van schoonheidsverzorging en nagelstyling nog verder uit te breiden en mij verder te ontwikkelen. Hierdoor sta ik nooit stil en hoop ik samen met Chantal en de rest van het team, So,BeYoutiful nog meer te laten groeien en onze passie te mogen blijven delen met onze klanten.

Mijn ambitie is om alle klanten een heerlijke ontspannende, huid verbeterende behandeling te geven of een prachtige set nagels, waardoor ze uiteindelijk met een grote glimlach de deur uit gaan.

Hopelijk mag ik u snel verwelkomen bij So,BeYoutiful.

Myrna