Wimperextentions

Wimperextentions

Behandeling

Wat zijn wimperextentions?

Wimperextensions zijn synthetische vezels die worden bevestigd aan de natuurlijk wimper met behulp van medische huidlijm. Wimperextensions komen in een heleboel soorten en maten en met verschillende krulsterktes. Ze kunnen je ogen groter laten lijken, en als ze goed zijn aangebracht kunnen ze tot zes weken blijven zitten.

De behandeling
 
Voorafgaand aan de wimperbehandeling neem je samen met de wimperstylist(e) de verschillende looks, wimperkrullen, wimperdiktes en wimperlengtes door, zodat je een volledige look kan samenstellen die aan al jouw wensen voldoet.
 
Tijdens een wimperbehandeling worden er op de natuurlijke wimperharen wimperextensions geplaatst. De wimperextensions die gebruikt worden zijn hol vanbinnen en daardoor minder belastend voor de natuurlijke wimperharen. Daarnaast zijn de wimperextensions afgewerkt met een synthetische cashmere laag, waardoor ze ultra zacht aanvoelen en zeer comfortabel zitten. De wimperbehandeling duurt gemiddeld anderhalf uur en is geheel pijnloos.
 

Aan het einde van de behandeling neemt de wimperstylist(e) de nazorg met je door zodat je het langste plezier kan hebben van je wimperextensions.

 
Soorten wimperkrullen
 
Wimperextensions komen in allerlei soorten, vormen en maten. We maken gebruik van drie soorten wimperkrullen. De B Krul is perfect voor mensen met rechte of recht naar beneden staande wimpers. De C Krul de meest gekozen wimperkrul, die tussen de B en D Krul in zit en is perfect voor mensen die net iets meer willen, maar niet te opvallend. Door dat de wimperextension wat rechter, maar toch mooi gekruld is, zorgt het voor net dat beetje extra op een hele natuurlijke manier. De D Krul is de meest opvallende krul, en zorgt ervoor dat de aandacht meteen op jouw ogen wordt gericht. Gekrulde wimpers zijn geweldig voor het creëren van volume, zonder al te veel gewicht op de natuurlijke wimperhaar te plaatsen.

Wimperextentions

Behandeling
Soorten wimper lengtes en diktes
 
Wimperextensions hebben verschillende diktes en lengtes. Het is belangrijk om tijdens het kiezen van de dikte en lengte van de wimperextension, rekening te houden met je natuurlijke wimperharen. Hoe langer en dikker je eigen wimperharen zijn, hoe langer en dikker de wimperextensions geplaatst kunnen worden. Op zeer dunne en kortere wimpers, worden over het algemeen een fijnere en kortere wimperextensions geplaatst, om de eigen wimpers niet te zwaar belasten.
 
Wimperextension lengtes
 

Op de afbeelding zijn de verschillende lengtes van wimperextensions te zien. De kortste wimperextension die we hebben heeft een lengte van 7 mm en de langste een lengte van 16 mm. De gemiddelde wimperlengte van een persoon is ongeveer 10 mm. We adviseren om op de natuurlijke wimperhaar een wimperextension te plaatsen die niet langer is dan 2 mm dan de natuurlijke wimperhaar. Hierom beginnen we bij de meeste klanten met een wimperextension van 7 mm en eindigen we met een wimperextension van 12 mm. We begrijpen dat enorm lange wimperextensions prachtig zijn, maar helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Een te lange wimperextension op een korte natuurlijke wimperhaar kan schadelijk zijn, omdat in de meeste gevallen, de natuurlijke wimperhaar het gewicht van de te lange wimperextension niet kan dragen.

 
Wimperextension diktes
 
Op de afbeelding zijn verschillende diktes van de wimperextensions te zien. We maken gebruik van wimperextensions die hol zijn van binnen en daardoor minder belastend zijn voor de natuurlijke wimperhaar. Ook is er verschil in dikte bij de One by One en Volume behandeling. Met de One by One behandeling is er namelijk keuze uit een dikte van 0.15 mm en 0.20 mm. Dit komt doordat de One by One wimperextension, bestaat uit één wimperextension-haar en daardoor zwaarder kan zijn. Bij de Volume behandeling is er keuze uit een dikte van 0.07 mm. Dit heeft te maken met de Volume wimperextension die uit drie haartjes bestaat, die samen op één wimperextension-haar zitten en daardoor het gewicht verdriedubbeld wordt.
 
Bijvullen
 
Wist je dat, met of zonder wimperextensions, de meesten van ons elke twee weken 20-30% van onze natuurlijke wimpers verliezen? Het is een feit! 

Daarom raden we aan om elke 2 of 3 weken een volledige vulling te doen om een navulling te krijgen. Om ervoor te zorgen dat je wimpers er altijd op hun best uitzien.

 

Je natuurlijke wimpers hebben, net als je haar, een eigen groeicyclus. Over het algemeen duurt de cyclus van groei, volwassenheid en natuurlijke verharing 6-8 weken. Omdat elke wimper zich op een bepaald moment in een ander stadium van deze cyclus bevindt, verlies je constant je natuurlijke wimpers. Elke keer als er een wimper uitvalt, neemt hij de extensie mee. Dit is volkomen normaal.

 
Let op: 
  • We vullen geen wimpers van een andere salon bij. Heb je nog wimpers op die bij een andere salon gezet zijn, dan wordt de huidige set eerst verwijderd en daarna wordt er een nieuwe set geplaatst. Extra kosten verwijderen oude set 7,50 euro.
  • Terugkerende klanten moeten nog minimaal 50% van hun wimpers over hebben om het als een navulbehandeling te kunnen beschouwen.